RIDE HERE RIGHT NOW! viert succesvol eerste jaar met Mysteryland actie

Persbericht van Blacksands

Een jaar na de oprichting begint Ride Here Right Now!, de eerste Nederlandse carpoolsite speciaal voor evenementen en concerten, een serieuze speler te worden in de verduurzaming van de evenementenbranche. Sinds de start hebben grote evenementenorganisaties en -locaties zich met veel enthousiasme verbonden aan het initiatief. Het eenjarig bestaan wordt gevierd met een grote carpoolactie bij het dancefestival Mysteryland dat aanstaande zaterdag plaatsvindt.

GROTE BETROKKENHEID
Op RIDEHERE.NL kunnen bezoekers gratis een carpoolafspraak maken voor een concert of evenement. Partners uit de evenementenbranche hebben enthousiast op het initiatief gereageerd en helpen mee in het bereiken van de idealen van Ride Here Right Now! Inmiddels zijn naast launching partner ID&T en Ahoy nog veel meer grote partijen betrokken zoals Q-Dance, Heineken Music Hall, Amsterdam Arena, GelreDome, Stadion Feijenoord, TripTicket, Extrema, Alda Events, B2S en Team Alert. Ook kan Ride Here Right Now! rekenen op de support van bedrijven en collega's die het initiatief omarmen zoals 3FM, Timoco en Stichting Doen.

RIDEHERE.NL maakt carpoolen niet alleen leuk, kostenbesparend en minder belastend voor het milieu, ook wil het een mentaliteitsverandering teweeg brengen bij de consument. Carlijn Lindemulder (ID&T): "Samen met RIDEHERE.NL geven wij bezoekers de kans om te carpoolen naar onze feesten. Dat is niet alleen heel erg gezellig maar ook nog eens veel beter voor het milieu."

SUCCESVOL EERSTE JAAR
Initiatiefnemers Vera Kamphorst en Rutger Jansen kijken terug op een succesvol eerste jaar, waarbij inmiddels ruim 40.000 kg CO2 is bespaard. "Dat ons carpool initiatief zo goed is opgepakt, heeft onze verwachtingen overtroffen. We voelen ons enorm gesteund door onze collega's uit de evenementenbranche en hopen dat nog meer partners zich aansluiten, zodat we de komende jaren nog meer bezoekers kunnen bereiken," vertelt Vera.

CARPOOL ACTIES
De samenwerking met evenementen is de onderscheidende factor bij Ride Here Right Now! Alle deelnemende festivals, concerten of sportevenementen stellen namelijk voordeeltjes beschikbaar aan de carpoolers, zoals gratis parkeerplaatsen of upgrades naar VIP tickets, wat het nog leuker maakt om via RIDEHERE.NL te gaan carpoolen. Samen met partner Mysteryland organiseert RIDEHERE.NL deze week een grote actie. Hierbij wordt carpoolen gestimuleerd en beloond, want carpoolers die met een volle en vrolijk uitgedoste en versierde auto op het Mysteryland terrein aankomen maken kans op leuke prijzen.

Meer informatie op www.ridehere.nl en
http://mysteryland.com/2011/nieuws/dress-up-val-op-versier-je-auto-en-m aak-kans-op-tickets-voor-2012

Links:
http://www.ridehere.nl/pers



Razende Robot Reporter