Gemeente Venray

/ Presentatie Dorpsontwikkelingsplan Blitterswijck

23 augustus 2011

Presentatie Dorpsontwikkelingsplan Blitterswijck

Het college van B en W heeft de Ontwerp-Structuurvisie Dorpsontwikkelingsplan Blitterswijck op dinsdag 23 augustus 2011 vrijgegeven voor presentatie. De Ontwerp-Structuurvisie is tot stand gekomen door de samenwerkende partijen in het gebiedspanel. Op woensdag 7 september a.s. 2011 presenteert het gebiedspanel het dorpsontwikkelingsplan aan de inwoners van Blitterswijck.

De informatieavond begint om 20.00 uur in het gemeenschapshuis, gelegen aan het Plein.

Inwoners van Blitterswijck kunnen tijdens deze avond reageren op het dorpsontwikkelingsplan. Eventuele wijzigingen kunnen dan in de verdere procedure worden meegenomen.

Vervolgens stelt het college de definitieve Structuurvisie vast en legt die na advisering door de Commissie Stedelijke Ontwikkeling, ter besluitvorming voor aan de raad.

De belangrijkste speerpunten van het Gebiedspanel uit het uitvoeringsprogramma zijn: het vernieuwen van de gemeenschapsaccommodaties tot multifunctionele accommodaties en het realiseren van woningbouw middels onder andere het project Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Molenhof. Op de informatieavond is gelegenheid om te reageren op de structuurvisie, zodat eventuele wijzigingen meegenomen kunnen worden in het plan.

Voor geĂŻnteresseerden ligt het stuk ter inzage bij de balie van de afdeling publieksdiensten.

U kunt het ook inzien via www.gebiedspanel.nl en www.venray.nl

.