Politie Gelderland-Midden

Edese (78) in huis bestolen en gewond

Publicatiedatum: 24-8-2011 13:21:54

EDE - De politie in Ede doet nader onderzoek naar een mogelijk gewelddadige diefstal in een huis aan de Albert Cuypstraat in de wijk Maandereng in Ede. De 78-jarige bewoonster had daarbij letsel opgelopen en mist geld.

De zaak kwam dinsdagochtend aan het licht toen een kennis bij de Edese op bezoek kwam en ontdekte dat de vrouw letsel had. Daarop werd de politie gewaarschuwd. Volgens de Edese was ze in de late avonduren van maandag 22 augustus na het uitlaten van bezoek haar huis weer ingelopen waarna ze naar eigen zeggen een slag tegen het hoofd kreeg en het bewustzijn verloor. Pas later was ze wakker geworden en naar bed gegaan. 's Anderendaags ontdekte ze dat ze een geldbedrag miste.

Duister
Nadat het voorval bij de politie was gemeld is er direct een sporenonderzoek ingesteld. Ook werd een buurtonderzoek gehouden maar tot dusver nog zonder resultaat. De politie tast nog in het duister over wat er in de woning gebeurd moet zijn en roept eventuele getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar onder telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel 0800-7000 en neem contact op met Meld Misdaad Anoniem om uw informatie te geven. (2011097088-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---