Nationaal Epilepsie Fonds wint VriendenLoterij prijs van 5.000,- euro

Persbericht van Nationaal Epilepsie Fonds

Meespelen met de VriendenLoterij betekent automatisch het goede doel steunen. En als iemand wint in de VriendenLoterij, dan winnen zijn vrienden ook! Onlangs heeft een prijswinnaar van de loterij een van zijn geldprijzen weggeven aan het Nationaal Epilepsie Fonds, een mooi gebaar. De VriendenLoterij hoopt dat dit meer deelnemers aanmoedigt om aan een goed doel te denken als zij een prijs winnen.

Winnen is leuker met de VriendenLoterij
Wie een prijs wint bij de VriendenLoterij, mag dit geluk delen met drie vrienden die ook meespelen in de loterij. Onlangs won de heer Bos uit Zoetermeer 50.000,- euro. Naast deze prijs mocht hij drie van zijn meespelende vrienden elk 5.000,- euro geven. Het Nationaal Epilepsie Fonds is zeer verheugd dat de heer Bos het fonds heeft aangewezen om als vriend mee te delen. Het Nationaal Epilepsie Fonds neemt de prijs van 5.000,- euro dankbaar in ontvangst, zodat in de toekomst nog meer mensen met epilepsie onbezorgd met vakantie kunnen!

Vakantiereizen voor mensen met epilepsie Het Nationaal Epilepsie zet zich in voor mensen met epilepsie. Het fonds wordt hierin al jarenlang financieel gesteund door de VriendenLoterij. Mede dankzij de opbrengsten uit de VriendenLoterij hebben deze zomer weer 350 kinderen en volwassenen met epilepsie zorgeloos van een vakantie kunnen genieten. Het Nationaal Epilepsie Fonds organiseert vakantiereizen voor mensen met epilepsie die (nog) de zelfstandigheid missen om alleen op reis te gaan. De steun van de VriendenLoterij maakt het voor deze groep mogelijk te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Over de VriendenLoterij
Bij de VriendenLoterij winnen vrienden samen: wie een geldprijs wint, mag de prijs verdelen onder drie meespelende vrienden. Wie een prijs in natura wint, bijvoorbeeld een auto, mag drie meespelende vrienden elk een auto geven. Met je vrienden speel je mee voor het goede doel, want de helft van de inleg van de deelnemers gaat naar goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn, zoals Jantje Beton, Nationaal Ouderenfonds, De Zonnebloem, Richard Krajicek Foundation, Doe Een Wens Stichting Nederland en het Diabetes Fonds. Daarnaast kunnen deelnemers van de loterij kiezen naar welk goed doel de helft van hun inleg gaat. De Sponsor Bingo Loterij (voorloper van de VriendenLoterij) bereikte over 2010 een totale inleg van ruim 90 miljoen euro. Hiervan is de helft, 45 miljoen euro, afgedragen aan 36 goede doelen en 3.600 clubs en verenigingen. De VriendenLoterij is onderdeel van De Goede Doelen Loterijen, waartoe ook de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij behoren.

Links:
http://www.epilepsiefonds.nl

Noot voor redacties


Nationaal Epilepsie Fonds

Noot voor de red actie (

Razende Robot Reporter