Gemeente Cranendonck


Fotowedstrijd Cranendonck gesloten

Afgelopen weken kon u uw mooiste foto's van de gemeente insturen. Het maakte niet uit wat er op de foto te zien was: woningen, natuur of een evenement. Dat er veel mooie plekjes en leuke evenementen in de gemeente zijn, is goed te zien aan het aantal ingestuurde foto's. We hebben tot en met 22 augustus ruim 76 foto's binnen gekregen! Uit alle ingezonden foto's kiezen we de komende weken drie winnaars. Houdt de Grenskoerier in de gaten voor de uitslag!

Bent u benieuwd naar de ingezonden foto's? Op www.cranendonck.nl zijn ze allemaal te zien. Ook in de publicaties van de gemeente kunt u ze vinden. De ingezonden foto's worden namelijk bewaard en de gemeente houdt zich het recht voor om de foto's te gebruiken in bijvoorbeeld in de gemeentegids, de wekelijkse Grenskoerier publicaties en het digitale informatiescherm in de hal van het gemeentehuis.

Via deze weg willen we alle inzenders nogmaals bedanken voor de mooie foto's. Heeft u de wedstrijd gemist, maar wel een mooie foto van de gemeente? Bewaar deze foto goed, want binnenkort schrijven we weer een fotowedstrijd uit!