vieren omdat het gezin geen geld heeft. Stichting Jarige Job doet hier iets aan. Ouders die afhankelijk zijn van de Voedselbank krijgen in de week dat hun kind jarig is naast een voedselpakket ook een afz: jarige job Ingezonden persbericht


Burgemeester Wolfsen wordt getrakteerd!

Tienduizenden kinderen in Nederland kunnen hun
verjaardag niet vieren omdat het gezin geen geld heeft. Stichting Jarige Job doet hier iets aan. Ouders die afhankelijk zijn van de Voedselbank krijgen in de week dat hun kind jarig is naast een voedselpakket ook een verjaardagsbox van Stichting Jarige Job. De box is gevuld met een kado, traktatie voor op school, cake, versiering en lekkers voor thuis.

Stichting Jarige Job gaat van start in de regio Utrecht. Op donderdag 25 augustus a.s. vraagt Stichting Jarige Job aandacht voor de situatie van de Utrechtse basisschoolkinderen die dit schooljaar een verjaardagsbox van Stichting Jarige Job zullen ontvangen.

Vooraf aan de eerste raadsvergadering trakteert Stichting Jarige Job de gemeenteraad en om 19.30 uur zal burgemeester Wolfsen symbolisch de eerste verjaardagsbox van Stichting Jarige Job overhandigd krijgen.

"De gemeenteraad staat donderdagavond een lekkere verrassing te wachten, maar we trakteren wel met een duidelijke boodschap." Zegt Jarige Job oprichter Huib Lloyd. "De burgemeester en wethouders van Utrecht moeten ervoor gaan zorgen dat wij overbodig zijn en dat ieder kind gewoon zijn of haar verjaardag kan vieren."

Programma donderdag 25 augustus:

19.30 uur Burgemeester Wolfsen krijgt 1e verjaardagsbox uitgereikt op het stadhuis in Utrecht

19.45 uur Gemeenteraad Utrecht wordt getrakteerd


---