Kamer van Koophandel

KvK-Ondernemersbus in Son en Breugel en Nuenen

woensdag 17 augustus 2011

Ondernemers en starters van harte welkom in rijdend kantoor

Na een succesvolle stop bij onder meer de Sligro in Tilburg, het ROC Eindhoven en de Juridische Hogeschool van Avans-Fontys in Tilburg eerder dit jaar, staat de KvK-Ondernemersbus op 27 augustus a.s. tussen 09.30 - 12.30 uur in het centrum van Son en Breugel en tussen 13.30 - 16.00 uur in Nuenen. (Startende) ondernemers kunnen het rijdende kantoor binnen stappen en gratis informatie inwinnen of vragen stellen over bijvoorbeeld vergunningen, personeel of administratie.

Mensen die erover denken een eigen bedrijf te beginnen kunnen op 27 augustus vrijblijvend binnenstappen in het rijdende kantoor. Deskundige voorlichters van de Kamer van Koophandel Brabant zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden en bezoekers verder te helpen bij ondernemen. In de KvK-bus kan iedereen terecht voor informatie over tal van onderwerpen, zoals bedrijfsvormen, financiering en belastingen.

Het mobiele kantoor van de Kamer van Koophandel Brabant blijkt al sinds de start begin 2010 een groot succes en voorziet duidelijk in een behoefte. Juist ondernemers die minder makkelijk de drempel naar de KvK nemen, stapten in voor gratis informatie en advies over ondernemerschap.

Startende ondernemers die zich na het bezoek aan de Ondernemersbus op 27 augustus nog verder willen verdiepen in kansen, mogelijkheden en risico's of die verhinderd zijn op deze dag, zijn op maandag 26 september van harte welkom op de Startersavond bij de gemeente Nuenen. Daar kunnen zij de KvK-voorlichters (nogmaals) bezoeken voor (diepgaander) gratis advies. Meer informatie hierover volgt.

Bron: KvK Brabant