Politie Midden- en West Brabant

Twee arrestaties tijdens horecatoezicht in Oosterhout

Oosterhout, 27-08-2011 o De politie heeft vannacht (27 augustus) tijdens het horecatoezicht in het uitgaanscentrum omstreeks 03.30 uur op de Ridderstraat een 17-jarige knul uit Bloemendaal aangehouden omdat hij niet voldeed aan de vordering van de agenten om te vertrekken. Ook werd nog een 18-jarige Roemeense wildplasser aangehouden die geen ID-bewijs bij zich had.

De 17-jarige verdachte maakt deel uit van een groep van 15 voornamelijk minderjarige jongens van een hockeyclub. Enkele knapen konden door de alcohol moeilijk op hun benen blijven staan. Ze werden op weg naar hun logeeradres in de gaten gehouden door enkele politiebikers. Een van de jongens kreeg een proces-verbaal voor baldadigheid, drie anderen voor wildplassen. De lastigste knul werd aangehouden omdat hij helemaal niet luisterde naar de vordering van de agenten. Hij deed zijn behoefte op de openbare weg en vervuilde later op het bureau de cel, zijn ouders betalen de schoonmaakkosten.

Vannacht werd rond 03.10 uur op de Markt ook nog een 18-jarige Roemeen aangehouden. Via het cameratoezicht werd waargenomen dat hij aan het wildplassen was. Hij bleek geen enkel ID-bewijs bij zich te hebben. Hij is ingesloten, zijn verblijfsstatus wordt onderzocht.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 27-08-2011 13:04 | © Regio Midden en West Brabant |