Ecorys


Jan Prins Associate Partner bij Ecorys

van Jan Prins 29 augustus 2011 - PERSBERICHT - Per 1 september a.s. zal Jan Prins zich als Associate Partner verbinden aan de divisie Vastgoed van Ecorys. De samenwerking tussen Ecorys en Jan Prins zal vooral gericht zijn op strategische adviesopdrachten in de vastgoedsector, volkshuisvesting en ruimtelijke ontwikkeling.

Jan H.A.A. Prins (1955) heeft ruime ervaring aan de kant van de overheid en de marktsector. Zo bekleedde hij de laatste 5 jaar de functie van Directievoorzitter bij Kristal NV, de projectontwikkelingsorganisatie van 6 woningcorporaties in de Randstad. Hiervoor was hij ruim 11 jaar werkzaam bij Blauwhoed/Eurowoningen, onder meer als Voorzitter van de directie van Eurowoningen. Ook was hij lid van de gemeenteraad en Wethouder in de gemeente Capelle aan den IJssel en bekleedde hij functies bij het Ministerie van Financiën.

Jan gaat zich bij Vastgoed vooral bezighouden met strategische adviesopdrachten voor gemeenten, woningcorporaties en marktpartijen in de vastgoedsector. Hij beschikt over een ruime ervaring in publiek-private samenwerkingen en als mediator in (vastgoed)samenwerkingen.

De divisie Vastgoed van Ecorys staat voor onafhankelijk marktonderzoek, strategisch advies en managementdiensten in de breedte van de vastgoedmarkt, op het snijvlak van de publieke en de private sector. Tot de opdrachtgevers behoren o.a. overheidsinstanties, woningcorporaties, projectontwikkelaars en beleggers.

Jan Prins is op dit moment tevens werkzaam als Voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Rabobank Rotterdam, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Cyclus NV, lid van de Raad van Toezicht van het IJsselland Ziekenhuis en lid van het bestuur van de SEV.

Contact Postbus 4175 3006 AD Rotterdam

Bezoekadres Watermanweg 44 3067 GG Rotterdam T 010 453 88 00 F 010 453 07 68

© 2011 ECORYS Nederland B.V.