Ingezonden persbericht


Hilversum, 25 augustus 2011

TV LAB INTRODUCEERT GREENROOM

TVlab gaat in gesprek met publiek over vernieuwende programma's

Volgende week is het weer zover: dan staat Nederland 3 geheel in het teken van het TV Lab. De TV Lab programma's worden dit jaar aangekondigd en nabesproken in het live programma Greenroom. Hier schuift elke dag een andere Nederland 3 presentator aan, die met de programmamakers praat over hun drijfveren en ervaringen. Ook gaan ze in op reacties die kijkers via twitter #TVLab of tvlab.nl geven op de programma's.

De namen van presentatoren van Greenroom:

Maandag: Erik Dijkstra (VARA)

Dinsdag: Art Rooijakkers (AVRO)

Woensdag: Maxim Hartman (VPRO)

Donderdag: Patrick Lodiers (BNN)

Vrijdag: Arie Boomsma (KRO)

En de dagelijkse social media professor is Ernst-Jan Pfauth.

Bij het TV Lab staat de kijker centraal en daarom biedt TV Lab jou de mogelijkheid om live in de studio te reageren en mee te praten over de programma's. De live-opnames zijn van maandagavond 29 augustus t/m vrijdagavond 2 september (20.20 -23:45) in Studio Westergasfabriek in Amsterdam. Wil je erbij zijn? Stuur een mail met je naam, leeftijd, telefoonnummer en voorkeursdag naar Greenroom@BNN.nl

TV Lab is een themaweek op Nederland 3 waarin programmamakers de kans krijgen vernieuwende, afwijkende, creatieve programma's en pilots aan het Nederlandse publiek te tonen. Dit jaar is TV Lab te zien van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september. Meer informatie is te vinden op nederland3.nl/tvlab.




Ingezonden persbericht