Jan Prins Associate Partner bij Ecorys

Persbericht van ECORYS Nederland BV

Per 1 september a.s. zal Jan Prins zich als Associate Partner verbinden aan de divisie Vastgoed van Ecorys. De samenwerking tussen Ecorys en Jan Prins zal vooral gericht zijn op strategische adviesopdrachten in de vastgoedsector, volkshuisvesting en ruimtelijke ontwikkeling.

Jan H.A.A. Prins (1955) heeft ruime ervaring aan de kant van de overheid en de marktsector. Zo bekleedde hij de laatste 5 jaar de functie van Directievoorzitter bij Kristal NV, de projectontwikkelingsorganisatie van 6 woningcorporaties in de Randstad. Hiervoor was hij ruim 11 jaar werkzaam bij Blauwhoed/Eurowoningen, onder meer als Voorzitter van de directie van Eurowoningen. Ook was hij lid van de gemeenteraad en Wethouder in de gemeente Capelle aan den IJssel en bekleedde hij functies bij het Ministerie van Financiën

Jan gaat zich bij Vastgoed vooral bezighouden met strategische adviesopdrachten voor gemeenten, woningcorporaties en marktpartijen in de vastgoedsector. Hij beschikt over een ruime ervaring in publiek-private samenwerkingen en als mediator in (vastgoed)samenwerkingen.

De divisie Vastgoed van Ecorys staat voor onafhankelijk marktonderzoek, strategisch advies en managementdiensten in de breedte van de vastgoedmarkt, op het snijvlak van de publieke en de private sector. Tot de opdrachtgevers behoren o.a. overheidsinstanties, woningcorporaties, projectontwikkelaars en beleggers.

Jan Prins is op dit moment tevens werkzaam als Voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Rabobank Rotterdam, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Cyclus NV, lid van de Raad van Toezicht van het IJsselland Ziekenhuis en lid van het bestuur van de SEV.

Over Ecorys
Met ons werk willen we een zinvolle bijdrage leveren aan maatschappelijke thema's. Wij bieden wereldwijd onderzoek, advies en projectmanagement en zijn gespecialiseerd in economische, maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkeling. We richten ons met name op complexe markt-, beleids- en managementvraagstukken en bieden opdrachtgevers in de publieke, private en not-for-profit sectoren een uniek perspectief en hoogwaardige oplossingen. We zijn trots op onze 80-jarige bedrijfsgeschiedenis. Onze belangrijkste werkgebieden zijn: economie en concurrentiekracht; regio's, steden en vastgoed; energie en water; transport en mobiliteit; sociaal beleid, bestuur, onderwijs, en gezondheidszorg. Wij hechten grote waarde aan onze onafhankelijkheid, integriteit en samenwerkingspartners. Ecorys-medewerkers zijn betrokken experts met ruime ervaring in de academische wereld en adviespraktijk, die hun kennis en best practices binnen het bedrijf delen en met internationale samenwerkingspartners.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.ecorys.nl

Noot voor redacties


ECORYS Nederland BV

Voor meer inform atie (

Razende Robot Reporter