Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Heel, 29 augustus 2011

Martin Hurkens ambassadeur van Daelzicht!

De sympathieke zanger is de nieuwe ambassadeur van Daelzicht. Daelzicht is een Limburgse zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking. Martin gaat zich inzetten als vertegenwoordiger van de Vrienden van Daelzicht. Een vriendenclub die zich belangeloos inzet om vrijetijdsactiviteiten mogelijk te maken voor de 2000 cliënten van Daelzicht.

Het ontwikkelen, stimuleren en organiseren van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking is belangrijk. Door aangepaste vrijetijdsactiviteiten kunnen mensen met een beperking zich ontspannen, ontwikkelen en sociale contacten opdoen om uiteindelijk met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Deze activiteiten geven het leven van mensen met een verstandelijke beperking meer kleur, maar kunnen niet uit het reguliere (zorg)budget betaald worden.

Martin gaat zich inzetten om de bekendheid van Daelzicht en de Vrienden van Daelzicht verder te vergroten, ook zal hij zich inspannen om nieuwe contacten te leggen voor stichting Daelzicht. "Als ambassadeur hoop ik mensen te kunnen inspireren, stimuleren en enthousiasmeren om de maatschappelijke betrokkenheid voor de doelgroep te vergroten. Muziek kent geen grenzen, muziek verbindt en verenigt en laat mensen ervan genieten in hun vrije tijd. Wat mij in het bijzonder aanspreekt tot het ambassadeurschap is de puurheid van mensen met een verstandelijke beperking. Om deze redenen wil ik graag een bijdrage leveren t.b.v. de cliënten van Daelzicht."

We zijn ontzettend blij dat de winnaar van 'Holland's got talent' met zijn warme karakter en affiniteit met de doelgroep het nieuw gezicht van Daelzicht is.



Ingezonden persbericht