Ingezonden persbericht


Nieuwe website voor culinaire genieters: Culy.nl

Amsterdam, 29 Augustus

Culinair genietend Nederland heeft een nieuwe website om te bookmarken: Culy.nl. Deze nieuwe culinaire website zorgt voor dagelijkse inspiratie, in de vorm van artikelen waar het water je van in de mond loopt. Van lekkere recepten tot bijzondere food fotografie, en van handige filmpjes over eten tot slimme tips voor in de keuken.

Het doel van Culy.nl is om bezoekers te verrassen met het mooiste op culinair gebied uit de gehele wereld, of dat nu aan de andere kant van de aarde is, of gewoon om de hoek in Nederland.

De website is clean, simpel en uiterst makkelijk in het gebruik. De focus ligt op beeld: elk artikel is dan ook uitgerust met het beste beeldmateriaal. Op de site word je als bezoeker vooral getriggerd om door te klikken naar andere bijzondere artikelen; elk artikel wordt dan ook vergezeld van interessante gerelateerde items.

Culy.nl is een initatief van Wayne Parker Kent (eigenaar van o.a. Froot.nl en NSMBL.nl) en Monique van Loon. Van Loon zette eerder de succesvolle meidencommunity Girlscene.nl op.



Ingezonden persbericht