FloraHolland


Benefietveiling op 30 augustus op FloraHolland Naaldwijk voor Pre Ride / KWF Kankerbestrijding

Naaldwijk (25 augustus 2011) - De sierteeltsector laat zich al jaren van haar goede kant zien door de steun in de strijd tegen kanker. Door de sportieve prestaties tijdens de Roparun en de Pre Ride for the Roses wordt geld ingezameld voor mensen met kanker.

Op dinsdag 30 augustus a.s. vindt een speciale benefietveiling voor de Pre Ride/KWF kankerbestrijding plaats bij FloraHolland Naaldwijk. Aanvoerders van FloraHolland stellen hiervoor bloemen en planten beschikbaar. De partijen worden, met extra aandacht, wel in het normale blok geveild. Daarnaast kan er nog geboden worden op de roze VIP-shirts die recht geven op een speciaal programma en om de 100 km mee te fietsen met prominente wielrenners. Laat uw bod weten onder vermelding van uw bedrijfsnaam en administratienummer. U kunt het bod doorgeven aan de veilmeesters of via teamleider klokverkoop.

In de pauze om 8.10 uur wordt er een collecte gehouden door de partners van de Pre Riders Westland De opbrengst komt geheel ten goede aan KWF kankerbestrijding.