Gemeente Halderberge


Start inspraakprocedure concept Verordening Winkeltijden

Om te voldoen aan de bepalingen van de wijziging van de Winkeltijdenwet wordt een nieuwe verordening (Verordening Winkeltijden gemeente Halderberge 2012) voorbereid. In deze nieuwe verordening wordt wederom het toeristisch regime in de gehele gemeente van toepassing verklaard en is zondagopenstelling het gehele jaar door mogelijk. In de toeristische bepaling, behorende bij de nieuwe verordening, wordt aangegeven waarom daartoe wordt overgegaan.

Voordat de gemeenteraad tot vaststelling van de Verordening Winkeltijden gemeente Halderberge 2012 overgaat, wordt conform de gemeentelijke inspraakverordening, een inspraakprocedure gevolgd.

In verband met deze procedure ligt genoemde conceptverordening gedurende een termijn van zes weken, periode 1 september tot en met 13 oktober 2011, tijdens openingstijden ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke en Economische Zaken.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze hieromtrent kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch.

Voor vragen kunt u terecht bij mevr. J.C. Besters-Schraven, beleidsmedewerker economische ontwikkeling/bedrijfscontactfunctionaris op telefoonnummer (0165) 390760.

* concept Verordening Winkeltijden Halderberge 2012 (PDF 81,9 Kb)
* toelichting/motivering toeristisch regime (PDF 41,6 Kb)