Persbericht

30 augustus, 2011

eCircle stelt David Steerenberg aan als Business Development Manager voor de Benelux

eCircle, expert in internationale e-mail- en social media-marketing, kondigt vandaag aan dat David Steerenberg is aangesteld als Business Development Manager voor de Benelux.

Steerenberg (40 jaar) heeft jarenlange ervaring in onder meer hotel management en recruitment. Hij trad in 1999 in dienst bij Brilliant Hotelsoftware, waar hij opklom vansoftware consultant tot global sales director. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het aanbieden van IT-oplossingen voor de grote hotelketens ter wereld. In 2009 stapte hij over naar de digitale marketingbranche en ging aan de slag bij E-Village, een Nederlandse e-mailservice provider. Omdat Steerenberg meer uitdaging zocht in zijn werk, besloot hij over te stappen naar de Europese ESP-marktleider eCircle.

In zijn nieuwe functie is Steerenberg verantwoordelijk voor de ontwikkeling en consolidatie van eCircle's nieuwe business unit in de Benelux. In deze rol zal de focus zal liggen op de technologieafdeling van het bedrijf, waar de e-mail-verzendtool eC-messenger en de nieuwe social media management tool eC-social onder vallen.

In reactie op zijn aanstelling zegt David Steerenberg: "Eén van de redenen om bij eCircle aan de slag te gaan is omdat ik het een enorme uitdaging vind om deel uit te maken van één van de snelst groeiende bedrijven in e-mailmarketing binnen Europa.Software is altijd mijn passie geweest en ik denk dat eCircle's e-mail-verzendtechnologie niet alleen zeer krachtig is, maar ook bijzonder flexibel. Hierdoor komt het tegemoet komt aan zakelijke behoeften. Ik deel eCircle's visie om continu vooruit te denken als het gaat om manieren om nieuwe technologieën effectief te integreren in bestaande digitale marketingstrategieën", vervolgt Steerenberg. "De keuze om social media en cloud databases te integreren in eC-messenger is bijvoorbeeld een groot succes. Online marketeers krijgen hierdoor met slechts één tool toegang tot complexe informatie uit verschillende systemen en kunnen deze gebruiken voor het opstellen van strategieën. Dit is een uniek scenario binnen de ESP-branche in de Benelux en ik heb er vertrouwen in dat eCircle hiermee hetzelfde succes zal boeken als in alle andere Europese landen."

Sven Robl, Managing Director New Region bij eCircle, zegt: "We zijn erg verheugd David Steerenberg welkom te kunnen heten in zijn functie als Business Manager. Met zijn lange ervaring in het beheren van grote klanten en zijn focus op technologie, zal hij eCircle in Nederland naar een hoger niveau tillen."

(394 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE