Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

Valid organiseert kennismakingsavonden voor ICT-professionals in Eindhoven, Utrecht en Maastricht

Kennismaken en kennis delen centraal: 3 interessante sprekers.

Eindhoven, 30 augustus 2011 - Op donderdag 8, 15 en 22 september organiseert Valid een aantal kennismakingsavonden voor ambitieuze ICT-professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. In informele setting biedt Valid ervaren, ambitieuze ICT-professionals de kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de cultuur en ambitie van Valid. Kennismaken en kennis delen staan tijdens de avonden centraal.

Valid is een onafhankelijke, landelijke ICT-dienstverlener met Stay ahead als leidraad. Een aanpak die werkt, want Valid groeit. Inspelend op deze groei is Valid opzoek naar 'hoogvliegers' die passen bij de cultuur en ambities van Valid. Hiertoe organiseert Valid een drietal kennismakingsavonden: op donderdag 8 september in Eindhoven, op donderdag 15 september in Utrecht en op donderdag 22 september in Maastricht.

Op donderdag 8 september kan er kennis worden gemaakt met Valid Eindhoven vanuit het eigen pand van Valid op het Flight Forum. Spreker Jan Willem Alphenaar zal geïnteresseerde ICT-professionals kennis laten maken met de mogelijkheden van social media, het nieuwe werken en personal branding, gerelateerd aan het werken binnen de ICT. Met online media als centraal thema zal hij hen bijpraten over actuele ontwikkelingen, de mogelijkheden om kennis te delen via social media en de kansen en gevaren die dat met zich meebrengt.

Op donderdag 15 september kan er kennis worden gemaakt met Valid Utrecht vanuit het Utrechtse Stadskasteel Oudaen. Stand-up comedian Jacob Spoelstra zal de professionals laten lachen door antwoord te geven op de vraag waarom ICT eigenlijk net een mooie vrouw is. Jacob staat dit seizoen met een eigen show in het theater en was te zien op Comedy Central en te horen op 3FM en Radio 2. Hij is tevens columnist voor het ICT-magazine Computable.

Op donderdag 22 september kan er kennis worden gemaakt met Valid Maastricht vanuit de locatie Thiessen wijnkopers te Maastricht. Spreker Remco Brosky zal bezoekers kennis laten maken met een niet te stuiten ontwikkeling in de IT: de opkomst van mobile devices op de werkvloer. Met Enterprise Mobile Apps als centraal thema zal hij hen bijpraten over de actuele ontwikkelingen op dit gebied en de zakelijke mogelijkheden om kennis te delen via Apps.

De kennismakingsavonden van Valid zijn bedoeld voor ICT professionals met minimaal HBO- denkniveau en drie jaar werkervaring. Bewuste, gedreven ICT'ers die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Ambitieuze ICT-professionals die geïnteresseerd zijn in een kennismaking met Valid kunnen zich aanmelden via de website http://www.valid.nl/kennismaken.

Over Valid:
Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geven we inhoud aan ons motto 'Stay Ahead'.

Voor dynamische ICT Infrastructuren, onderscheidend vermogen door Tailor-made Software en zicht op de feiten door Business Intelligence oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Onze klanten kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Adviezen die we snel en adequaat kunnen implementeren. Waarna we ook de zorg over het beheer uit handen kunnen nemen.

Valid heeft ruim 275 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit onze kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen. Daarom krijgen ze alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Dat vergroot hun betrokkenheid bij ons en onze klanten. Tevreden klanten én tevreden medewerkers. Daar draait het bij Valid om.

Meer informatie over Valid vindt u op http://www.valid.nl.




Ingezonden persbericht