Ingezonden persbericht


Word onze nieuwe anti-viruskampioen!

Bill Gates en Steve Jobs zijn al weg. Wie volgt Eugene Kaspersky op?

Utrecht, 30 augustus 2011 - Ga naar de Facebook-pagina van Kaspersky Lab Benelux, log in of meld je aan en speel mee met onze spannende Virus Hunt-game. Je kunt dan niet alleen schitterende prijzen winnen, maar ook de opvolger worden van Eugene Kaspersky als 's werelds nummer 1 virusjager.

Wie meespeelt, moet het opnemen tegen drie kwaadaardige indringers: de brute Vincent the Virus, de valse Tony the Trojan en de sluwe Willy the Worm. Indringers die eropuit zijn je relaties te ruïneren, zich als 'vriend' aan je op te dringen en er met je dierbaarste spullen vandoor te gaan. Door ze een optater te verkopen of een kopje kleiner te maken, kun je punten scoren.

Wie de meeste punten scoort, is Kaspersky's nieuwe anti-viruskampioen. Als winnaar reis je naar Moskou, waar je kennismaakt met Eugene Kaspersky himself en een rondleiding krijgt in diens geheime viruslab. Behoor je tot de beste 100 virusjagers, dan ontvang je gratis Kaspersky Internet Security 2012. Ook kun je tot 25% korting verdienen op dit spiksplinternieuwe pakket!

Laat deze kans niet liggen en speel mee met Kaspersky's Virus Hunt, van 30 augustus tot 30 september 2011!

Over Kaspersky Lab

Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico's als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in onder andere de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie zie www.kaspersky.com/nl of www.viruslist.com voor het laatste nieuws over internetbeveiliging, alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner.



Ingezonden persbericht