Gemeente Hulst

Feestelijk ontbijt vrijwilligers

Feestelijk ontbijt vrijwilligers

Vrijwilligers in de gemeente Hulst kunnen zich aanmelden voor een feestelijk ontbijt op zaterdag 3 september 2011 in restaurant La Place bij Morres te Hulst.

De gemeente Hulst heeft ontelbare vrijwilligers die zich inzetten voor goede doelen, zieke medemensen, sportclubs, muziekverenigingen en andere organisaties. Zij staan altijd voor een ander klaar en doen dit met liefde, plezier èn geheel belangeloos. Deze vrijwilligers verdienen het om eens in het zonnetje te worden gezet.

In het kader van het Europees jaar van het vrijwilligerswerk 2011 nodigen de gemeente Hulst en Stichting Welzijn Hulst (SWH) deze vrijwilligers daarom uit voor een feestelijk ontbijt op zaterdag 3 september 2011 in restaurant La Place (bij Morres), Industrieweg 2 te Hulst. Het ontbijt vindt plaats van 8.30 uur tot 10.30 uur.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Mariska Sijs (SWH), coördinator vrijwilligerswerk, Lange Bellingstraat 2, 4561 ED Hulst, tel. 0114-684700 of via e-mail msijs@welzijnhulst.nl o.v.v. naam, adres en de organisatie waarvoor vrijwilligerswerk wordt gedaan. Ook kunnen inwoners van de gemeente Hulst vrijwilligers uit hun omgeving opgeven voor dit ontbijt. Het is zaak niet te lang te wachten met aanmelden want er wordt uitgegaan van maximaal 350 deelnemers.