Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB

ANWB Live 2011 met optredens Kane en DI-RECT op het Malieveld in Den Haag

Den Haag, 21 juli 2011

De ANWB organiseert op zaterdag 3 en zondag 4 september een groots en gratis festival voor haar leden op het Malieveld in Den Haag: ANWB Live. De ANWB wil met dit evenement laten zien wat zij als vereniging haar leden te bieden heeft. Er is dan van alles te beleven en te ontdekken over de ANWB, maar bezoekers kunnen ook genieten van optredens van Haagse topacts als Kane en DI-RECT.

Het Malieveld is de centrale locatie met optredens en diverse ANWB-activiteiten: leden kunnen de traumahelikopter bekijken, meedoen aan een bandenwisselwedstrijd tegen de Wegenwacht, een demonstratie auto's taxeren volgen en live files voorlezen. Ook kunnen de leden een inparkeertest doen en de ANWB App World ontdekken. Voor kinderen is onder meer een avontuurlijke speurtocht en een lego bouwwedstrijd met ANWB Explorers.

Na een bezoek aan het Malieveld kunnen leden verder de Haagse binnenstad ontdekken met de beste tips van ANWB-leden in Den Haag en aanbiedingen van Haagse ondernemers. Ook een bezoek aan het hoofdkantoor van de ANWB behoort tot de mogelijkheden. Hier kunnen leden een kijkje achter de schermen krijgen van de Alarmcentrale en elektrische auto's, scooters en fietsen uitproberen.

ANWB Live is exclusief voor leden en vindt plaats op zaterdag 3 en 4 september, van 10.00 uur - 17.00 uur op het Malieveld in Den Haag. De toegang is gratis. Aanmelden en bestellen van tickets kan via anwb.nl/live2011. Op deze speciale website staat bovendien meer informatie van alle activiteiten en het programma van het festivalpodium.