Gemeente Lingewaard


Opening landelijke fortenmaand in Fort Pannerden

Zaterdag 3 september 2011 vindt op Fort Pannerden de opening van de landelijke Fortenmaand plaats. Tevens staat de opening in het teken van de afronding van de restauratie van het fort.
Tussen 13.00 uur en 17.00 uur is er op die dag in en om het fort van alles te beleven.

Naast de officiële opening zijn er allerlei activiteiten zoals onder meer genoemd kunnen worden: wandeling door het fort, diverse tentoonstellingen in het fort, optredens van diverse re-enactmentgroepen buiten het fort, toneelvoorstelling van Koperen Kees en een verhalenvertelster in het fort, excursies in het omliggend natuurgebied door Staatsbosbeheer en Lingewaard Natuurlijk, optredens van slagwerkgroep en harmonie St. Caecilia, de paratoren van de Luchtmobiele brigade, een roofvogelshow, kruisboogschieten etc. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.fortpannerden.eu

In de komende weken leest u op de Gemeentepagina uitgebreid over het programma, maar ook over de verkeersmaatregelen die genomen gaan worden om genodigden en publiek op een goede manier het fort op 3 september a.s. te kunnen laten bezoeken.

foto fort pannerden