Gemeente Voorschoten

danielle en steven bourne in het kruispunt

Zaterdag 3 september Daniëlle en Steven Bourne in Het Kruispunt

Daniëlle en Steven Bourne openen op zaterdag 3 september 2011 het nieuwe kamermuziekseizoen in Het Kruispunt.

De kamermuziekreeks van het seizoen 2011-2012, georganiseerd door de Concertkamer Voorschoten, zal worden geopend met een optreden dit jonge talentvolle piano-cello duo. Zij zullen een gevarieerd programma brengen met werken van Piatti, Beethoven, De Falla en Schubert.

Broer en zus Bourne, geboren in 's-Hertogenbosch, zijn op 7-jarige leeftijd met muziek begonnen en werden door hun ouders sterk gestimuleerd. In hun nog prille carrière kunnen zij al bogen op verschillende prijzen, o.a. bij het Prinses Christina concours, het Stichting Jong Muziektalent Nederland (SJMN) concours en het internationale Prix d'Amadeo Jeunesse concours. Op de TV zijn ze ook geen onbekenden meer. Zo kregen de kijkers al in 2007 een beeld van Daniëlle's leven als jong musicus en al haar bezigheden daarom heen in "Jonge mensen op weg naar het concertpodium"en waren Daniëlle en Steven samen te zien bij Pauw & Witteman, Kunststof TV en de live uitzending van de opening van de Uitmarkt. In hun verdere ontwikkeling putten zij veel inspiratie uit de masterclasses, die zij volgen bij de grote namen in hun vakgebied. Vanwege hun voortgezette studies en volle agenda's als solist zijn Daniëlle en Steven niet vaak in de gelegenheid als duo op te treden. Hun komst naar Voorschoten is daarom extra verheugend.

Het concert zal worden gegeven op zaterdag 3 september in Het Kruispunt, Schoolstraat 2 te Voorschoten. De aanvangstijd is 20.15. De entreeprijs bedraagt 15 EUR (voor studenten en CJP-houders EUR 7, uitsluitend aan de zaal). Voor volledige informatie over het programma, reserveringen en abonnementen:
www.concertkamer.nl.Toegangskaarten zijn tevens te verkrijgen in de voorverkoop bij Daily Shop, Schoolstraat 13, Voorschoten en bij de kassa aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van het concert.

De Concertkamer biedt een gratis vervoersservice naar/van Het Kruispunt aan voor oudere Voorschotenaren die niet zelfstandig naar het concert kunnen. Vraag naar de mogelijkheden:

071 - 5617574, b.g.g. 071 - 5617113 of e-mail: m.j.giphart@kpnplanet.nl
* 3 september 2011