Warchild


Joy4life: Move for War Child 3 september

22 augustus 2011 - Zaterdagmiddag 3 september staat Sportcentrum Joy4life in Biddinghuizen geheel in het teken van een sportief evenement ten bate van War Child. Er kan per uur worden ingeschreven voor indoorcycling; RPM (5 uren), bodypump (4 uren) en een speciaal fitnesscircuit (3 uren) gedurende de hele middag. Daarna wordt de sportieve middag smakelijk afgesloten met een barbecue.

Samenwerking
Dit mooie initiatief is een samenwerking tussen Alexia Halkis en Joy4life. Alexia is al een paar jaar actief voor War Child en heeft dit jaar sportcentrum Joy4life bereid gevonden samen een sportieve actie te organiseren. Hun gezamenlijke doel is om het hele dorp en omstreken te laten zweten voor War Child!

Programma
Tussen 12.00 uur en 18.00 uur kan je in blokken van 1 uur meedoen met indoorcycling (RPM), bodypump en fitness. Er kan aan meerdere activiteiten in aaneensluitende blokken worden deelgenomen. Meer over het programma lees je hier.

Deelnemen
Je kunt zelf deelnemen, of met een groep collega's of vrienden. Bedrijven kunnen ook meedoen door plaatsen voor hun werknemers te reserveren. De kosten zijn EUR15,00 per uur voor de sportactiviteiten (inclusief een uniek aandenken aan dit evenement) en EUR6,50 voor de barbecue (inclusief een drankje).

De volledige opbrengst van deze middag gaat naar War Child.

Schrijf je snel in en steun War Child op een sportieve manier! Je kunt je inschrijven op de website van Joy4life.