Gemeente Valkenswaard


Politie gaat twitteren tijdens Paradise Dance Festival

De politie gaat twitteren tijdens het Paradise Dance Festival in het centrum van Valkenswaard. Dat gebeurt via het eigen twitteraccount van de politie in Valkenswaard: @Politievwaard.

Actuele info
Het Paradise Dance Festival vindt op zaterdag 3 september plaats tussen 13.00 en 23.00 uur op het Marktplein in Valkenswaard. Via twitter laat de politie zien waar zij mee bezig is en geeft zij actuele informatie over het verloop van het evenement. Zo kan de politie bijvoorbeeld het publiek waarschuwen als er tasjesdieven of zakkenrollers zijn gesignaleerd. En als u vragen over de politie-activiteiten tijdens het evenement heeft, kunt u die via twitter stellen. Volg de politie daarom via www.twitter.com/Politievwaard.

Voorbereidingen
De politie in Valkenswaard begint in loop van volgende week al met het versturen van de eerste tweets. GeĂŻnteresseerde volgers kunnen zo op de hoogte blijven van de voorbereidingen van de politie op het evenement. De speciale Paradise Dance Festival-tweets van de politie zijn te herkennen aan de toevoeging #pdfvaw11.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444