Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB

Opbouw ANWB Live op Haagse Malieveld van start

ANWB-live in trek bij leden

Den Haag, 29 augustus 2011

De ANWB organiseert zaterdag 3 en zondag 4 september een groots en gratis festival voor haar leden op het Malieveld in Den Haag: ANWB Live. Een week voor aanvang hebben zich al meer dan 30.000 leden aangemeld via anwb.nl/live2011. Vandaag begint de opbouw van het evenement. In vijf dagen zal het beroemdste grasveld van Nederland worden omgetoverd tot een vrolijk en interactief festivalterrein.

Een greep uit de activiteiten op het Malieveld: leden kunnen de traumahelikopter en wegenwachtauto bekijken, maar ook de elektrische buggy waarmee Tim Coronel de Dakar rally 2012 gaat rijden is te zien. Leden kunnen meedoen aan het Nederlands Kampioenschap bandenwisselen, een slipcursus volgen en live files voorlezen vanuit een echte studio. Voor kinderen is onder meer een avontuurlijke speurtocht en een optreden van Willem Wever. Daarnaast zijn er acts van Di-rect, Kane, de Haagse Règâhs en zangeres Shary-An, en zal de kok Pierre Wind gerechten bereiden onder de motorkap.

Na het Malieveld kunnen leden ook een bezoek brengen aan het nabij gelegen hoofdkantoor van de ANWB. Hier kunnen zij een kijkje achter de schermen nemen bij de ANWB Alarmcentrale, maar ook elektrische auto's, scooters en fietsen uitproberen. Leden kunnen daarnaast de Haagse binnenstad ontdekken met de beste tips van de Haagse leden en daarbij gebruik maken van speciale aanbiedingen van Haagse ondernemers.

ANWB Live is exclusief voor leden. De toegang is gratis. Aanmelden en bestellen van tickets kan via anwb.nl/live2011. Op de dag zelf is er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar op vertoon van de ANWB-lidmaatschapspas.




Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB