Ingezonden persbericht


Den Haag, 25 juli 2011

PERSBERICHT

SARAH BETTENS (K'S CHOICE) OP THE HAGUE PRIDE

Op ZATERDAG 3 SEPTEMBER biedt de tweede editie van THE HAGUE PRIDE, het evenement met het roze hart, van 13.00 TOT 20.00 UUR een brede mix van (inter)nationale artiesten op het Lange Voorhout in Den Haag. Van vrolijke meezingers naar alternatieve pop. Headliner van The Hague Pride is SARAH BETTENS. Bettens is geen nieuwkomer in de rockwereld. Ze verdiende haar grootste bekendheid als zangeres van K'S CHOICE waarmee ze in Europa tal van gouden en platina albums behaalde en internationale hits scoorde zoals 'Not An Addict', 'Believe' en 'Almost Happy'. Het nummer 'Come over here' gaat over (haar) coming out. Op The Hague Pride verzorgt Sarah in lijn met haar cd, Never Say Goodbye, een akoestisch optreden met haar mooiste nummers. Pure magie op het Lange Voorhout. Ook begroeten we FERRY DOEDENS op The Hague Pride. Voor Ferry, Lucas Sanders uit Goede Tijden Slechten Tijden, is zingen niet iets nieuws. Ferry wist het bij Idols 4 zelfs tot de laatste 18 kandidaten te schoppen. Ferry is sinds de beroemde kusscene in GTST uitgegroeid tot een waar rolmodel voor veel holebi jongeren.

The Hague Pride, een feestelijk festival met een serieuze boodschap, plaatst het onderwerp 'human rights are gay rights' voor het voetlicht. Den Haag, internationale stad van Vrede & Recht, is de plek waar dit thema de aandacht behoort te krijgen. The Hague Pride er een Pink Market en wordt het Lange Voorhout verrijkt met gezellige terrasjes en straattheater. De Denneweg haakt aan met haar beroemde eigen schijf van vijf: Wining, Dining, Fashion, Art & Beauty.

Alle actuele informatie is te vinden op www.thehaguepride.nl . The Hague Pride is ook te volgen via twitter @thehaguepride. Binnenkort worden meer namen van het programma bekend gemaakt.

In de nacht van 3 op 4 september is de Museumnacht Den Haag. Op zondag 4 september start het culturele seizoen met het Haags UIT Festival. Alle reden om het eerste weekend van september in Den Haag door te brengen!