Politie Zeeland


---

1454-2011 Getuigen gezocht, graffiti Rilland
In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er, verspreid door het hele dorp, 'graffititags' aangebracht.

In sommige gevallen zijn de teksten zeer kwetsend en de Zeeuwse politie is dan ook op zoek naar diegene die de teksten heeft aangebracht.

Vermoedelijk zijn de tags aangebracht tussen middernacht en 07.00 uur zaterdagmorgen.

Als er mensen zijn die iets meer kunnen vertellen over de graffiti, of over de persoon/personen die de tags heeft/hebben geplaatst, dan worden zij verzocht contact op te nemen met de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844.


Ongeval Oostburg Ondernemersweg
Op de Ondernemersweg in Oostburg is omstreeks 10.50 uur zaterdagmorgen een aanrijding gebeurd tussen twee personenauto's.

In eerste instantie was er sprake van een beknelling. Door de Gemeenschappelijke Meldkamer Zeeland is de traumahelikopter opgeroepen.

Toen ambulancemedewerkers ter plaatse kwamen leek het letsel bij de betrokkenen mee te vallen. Het exacte letsel is op dit moment nog niet bekend.

De traumahelikopter is inmiddels weer gecancelled. Volgens één van de hulpverleners betreffen het twee gewonden die allebei in dezelfde auto zaten.

Ook was er sprake van een behoorlijke olielekkage, dus de brandweer zal ook ter plaatse gaan om, in ieder geval, het wegdek schoon te maken.

Verdere gegevens ontbreken op dit moment. De gegevens hierboven komen ook allemaal van mensen die dit ongeval hebben zien gebeuren en het gemeld hebben bij de politie/112.

Verdere berichtgeving volgt als er meer bekend is.





Politie Zeeland