Winnares Lotto Weekend Miljonairs start project in Suriname

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 3 september 2011 - Tijdens de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van het SBS 6-programma Lotto Weekend Miljonairs op zaterdag 3 september, heeft presentator Jeroen van der Boom de 45-jarige Angelique Kooijman uit Hoofddorp gelukkig gemaakt met 50.000 euro. Haar droom om een project te starten in Suriname voor tienermoeders kan ze nu waarmaken.

"Ik ging op weg naar de studio met de gedachte dat ik op die beroemde stoel wilde komen te zitten. En dat is gelukt! Met een mooi bedrag van 50.000 euro kan ik eindelijk een begin maken aan de droom die ik al jaren heb: een centrum opstarten voor tienermoeders in Suriname. Ik wil ze laten opleiden, coachen en verzorging voor hun kind geven, omdat ze dat vaak zelf niet kunnen," aldus Angelique Kooijman.

Niet alleen Angelique Kooijman streed in de uitzending van Lotto Weekend Miljonairs van 3 september voor de hoofdprijs van een miljoen euro, ook Jessica Brummer uit Nunspeet nam plaats op de beroemde stoel tegenover Jeroen en ging met een bedrag van 16.000 euro naar huis.

Lotto Weekend Miljonairs
Lotto Weekend Miljonairs is de wekelijkse spelshow van SBS 6 op zaterdagavond om 22.00 uur. Jeroen van der Boom is de presentator van het programma waarbij de kandidaat die 12 vragen goed beantwoordt, de hoofdprijs van een miljoen euro wint. Nieuw is dat de kandidaat die in de stoel plaatsneemt zijn eigen levenservaring gebruikt om het prijzengeld in de wacht te slepen. Het publiek in de zaal bestaat alleen uit Lottospelers en zij gaan allemaal gegarandeerd met een prijs naar huis. Voor meer informatie zie https://www.lottoweekendmiljonairs.nl/.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.





Razende Robot Reporter