Ingezonden persbericht


Persbericht

Carrera geeft vol gas bij de 'Trophy of the Dunes' in Zandvoort Eerste kwalificatie voor het Carrera-wereldkampioenschap 2011/2012

München / Salzburg, 18 augustus 2011 - De countdown loopt: het Carrera Wereldkampioenschap 2011/ 2012 staat in de startblokken. Tijdens het race- en familie evenement Trophy of the Dunes op 3 en 4 september op het Circuit Park Zandvoort start de eerste kwalificatie voor het Carrera Wereldkampioenschap 2012. Op een DIGITAL 132-baan in de Carrera-demonstratietruck kunnen geïnteresseerde 'Carreraristi' uit de Benelux vol gas geven met een BMW M3 GT2 of een Audi R8 LMS en hun tegenstanders kloppen met spectaculaire drifts. Daarbij wordt van de Carrera-piloten veel stuurmanskunst, reactievermogen en concentratie gevraagd. Maar de moeite wordt beloond. De eerste prijs is een DIGITAL 132-set 'Pro GT', maar ook deelname aan de Carrera Wereldkampioenschap-finale in Duitsland, dat in het voorjaar van 2012 plaatsvindt.

Ook de beide andere podiumplaatsen worden naar behoren beloond: de tweede plaats ontvangt een Carrera DIGITAL 132-Audi R8 GT LMS United Autosports 'No.23' op schaal 1:32, nummer drie krijgt een gelimiteerde Carrera-rugzak en een Carrera-mousepad.

De finale van de Carrera Wereldkampioenschappen in 2012 biedt de raceprofs de kans zich onder professionele omstandigheden te meten met de beste slotcar-racers ter wereld. De winnaar van de finale in 2012 ontvangt als prijs een geheel verzorgende vakantie voor het hele gezin ter waarde van ¤ 10.000,-.

Voor meer informatie over Carrera en de andere kwalificatietoernooien in Europa vindt u op www.carrera-toys.com en op www.carrerachallenge.com.

---------------------------




Ingezonden persbericht