Ingezonden persbericht


Bollen- en knollendag

Zaterdag 3 september komt Han Nienhuis van De Bolle Jist naar De Kruidhof in Buitenpost met zijn bijzondere aanbod van bloembollen en -knollen. De Kruidhof zelf biedt veel vaste planten en diverse aanbiedingen aan.

Han Nienhuis uit Finkum neemt zijn unieke collectie bloembollen en -knollen voor voor- en najaar mee naar De Kruidhof. Wilt u iets anders dan rode en gele tulpen in uw voorjaarstuin, dan is dit een unieke gelegenheid om bijzonderheden aan te schaffen. Tot de voorjaarsbollen horen onder andere allerlei soorten alliums, sneeuwklokjes, vogelmelk, botanische tulpen en narcissen. In het najaar kunt u de tuin opfleuren met herfsttijloos - een van de planten van de top-tien van giftige planten in De Kruidhof - en herfstkrokussen. Met het assortiment van De Bolle Jist kan uw tuin bloeien van september tot en met juni. Han Nienhuis gaat graag in op uw vragen en geeft advies bij uw aankopen.

.

De Verkooptuin van De Kruidhof en De Bolle Jist zijn op de Bollen-en Knollendag vrij te bezoeken. Wilt u de museumtuinen bekijken of naar het IJstijdenmuseum, dan betaalt u het gewone tarief. Tuincafé De Uithof is open voor een hapje en drankje.

Openingstijd: 10.00 - 17.00 uur.

-------

Kort bericht voor de Agenda / Uitkalender

Zaterdag 3 september 2011

Bollen-en knollendag in De Kruidhof Schoolstraat 29 B in Buitenpost. De Bolle Jist uit Finkum met een uniek assortiment bloembollen en -knollen voor voor- en najaar. Verkooptuin met vaste planten en aanbiedingen voor de herfsttuin.

---------