Ingezonden persbericht


Rommelmarkt in Hattem op zaterdag 3 september van 6.00 tot 17.00 uur

Op zaterdag 3 september vindt weer de jaarlijkse rommelmarkt plaats in de binnenstad van Hattem. De grootste rommelmarkt van de Veluwe is zeker een bezoek waard. Vanaf 6.00 uur proberen particulieren hun spullen aan de man te brengen. Het hele centrum van Hattem wordt omgetoverd tot één grote markt!

De rommelmarkt is t.a.v. de kramen volledig volgeboekt. De inschrijving is nu gesloten, mensen die nu nog willen meedoen met een kraam, komen op de reservelijst. Eventueel zijn er hier en daar nog wat losse meters te verkrijgen voor een grondplek.

Kinderkleedjesmarkt

Er vindt een kleedjesmarkt plaats voor kinderen op het grasveldje langs de gracht onderaan de Zuidwal. Kinderen t/m 12 jaar kunnen zich daar melden tussen 8.00 en 10.00 uur. De kosten voor deze kindermarkt is E 5,00 per kleedje. Deze prijs is inclusief het statiegeld van E 2,00 per kleed welke de kinderen terugkrijgen als zij de kleedjes weer inleveren. Reserveren voor de kleedjesmarkt is niet mogelijk!

Dit jaar zijn er geen kramen meer aan de Noordwal maar wel vanaf de Dijkpoort naar het Voermanplein. Iedereen wordt vriendelijk verzocht om niet te parkeren in de binnenstad op vrijdagavond 2 september vanaf 19.00 uur in verband met de opbouw van de kramen voor de rommelmarkt. Zaterdag is de hele binnenstad al vanaf 6.00 uur afgesloten voor al het verkeer, behalve voor voetgangers.

/////////////////////////////// einde persbericht ///////////////////////