Rode Kruis Vlaanderen

Jeugd Rode Kruis verwacht meer dan 200 jonge vrijwilligers tijdens de jaarlijkse Startdag op 3 en 4 september 2011

Startdag Jeugd Rode Kruis in het teken van armoede

Op 3 en 4 september vindt de Startdag van Jeugd Rode Kruis plaats in het domein van Jogem in Heusden-Zolder. De Startdag is het belangrijkste evenement van het jaar voor de honderden Jeugd Rode Kruisvrijwilligers, de monitoren van de speelweken of vakantiekampen, en de jonge Rode Kruisvrijwilligers.

âDe Startdag is een jaarlijkse traditieâ, zegt Maaike Smet van Jeugd Rode Kruis. âEen 200-tal Jeugd Rode Kruisers geniet er van een speels en informatief aanbod in een echte festivalsfeer. Met het evenement trappen we het werkjaar in gang en lanceren we ook het nieuwe gezamenlijke jaarthema âArmoede is een onrecht. Maak er spel vanââ.

Tijdens de Jeugd Rode Kruis Startdag staan volgende activiteiten op het programma:

⢠Een massaspel: ervaar wat het betekent om in armoede te leven. Confronteer jezelf met de gevolgen daarvan. Reageer en maak er spel van.
⢠Siësta: ontmoet, ontspan en informeer jezelf. Zak met je vrienden door in de middagbar. Blijf op de hoogte en vraag plaatjes aan bij Studio JRK, de Startdag radioshow.
⢠Kom zeker ook eens langs in de shop, voor professioneel advies of om je nieuwe Jeugd Rode Kruisoutfit te passen.
⢠Workshops: er is voor ieder wat wils!
⢠Fuif en lounge: Laat jezelf zien op de fluo-flits-fuif. Dresscode: al wat licht geeft in het donker. Graag iets minder flitsend? Maak het gezellig in de lounge.

Mechelen, 1 september 2011

Rode Kruis-Vlaanderen

Motstraat 40
2800 Mechelen

Tel: 015 44 33 22
Fax: 015 44 33 11
E-mail: info@rodekruis.be

IBAN: BE28 0960 0000 9620
BIC: GKCCBEBB

© 2011 Rode Kruis-Vlaanderen | disclaimer -

Partner: