Ingezonden persbericht


( P E R S B E R I C H T )

Live talkshow Bert van Leerdam CTV Live markeert start programmering CTV Zeeland

Vlissingen, 2 september 2011 - CTV Zeeland start zaterdag 3 september om 18:00 uur haar nieuwe programmering met CTV Live, een nieuwe talkshow waarin de bekende Zeeuwse presentator Bert van Leerdam verschillende gasten ontvangt.

CTV Live wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit het Cine Café aan de Spuikomweg 3 in Vlissingen. CTV Zeeland maakt deel uit van het analoge basispakket van Delta (kanaal 53, frequentie 728,00 (Mhz.) en is haarscherp te ontvangen via de digitale tv-kanalen 111 en 112.

CTV Zeeland brengt meer nieuwe programma's met een écht Zeeuws karakter. Zo zal ZeeuwsHuis het volledige overzicht bieden van de woningmarkt in Zeeland. Vacatures en stageplaatsen in de provincie worden gebundeld in OverWerk. Beide programma's worden dagelijks uitgezonden.

De Schreeuw van de Zeeuw biedt een podium aan Zeeuwen, die een probleem aan willen kaarten voor de camera. De Minuut van de Zeeuw is daarentegen een programma waarin iedere Zeeuw een minuut zendtijd mag vullen.

Het verborgen camera-programma De Bløte Zeeuw toont hoe de Zeeuw écht is, door hem en haar in bijzondere situaties te filmen.

CTV Centraal, is het human-interestprogramma dat ieder uur de aandacht vraagt voor gewone Zeeuwen, die bijzondere dingen doen of bijzondere zaken hebben meegemaakt.

Lekker Zeeuws biedt podium aan onze spiksplinternieuwe tv-kok Haiko Bergen.

En er zijn meer nieuwe programma's op CTV Zeeland, veel meer: een wekelijks interview op de Zeelandbrug, de unieke Zeeuwse cultuur in beeld, Zeeuwse vrouwen die een make-over cadeau krijgen, programma's over uitgaan in Zeeland.

CTV Zeeland
CTV Zeeland is de regionale, commerciële TV-zender van Zeeland en zendt uit vanuit de studio's in het CineCity-complex in Vlissingen. CTV Zeeland start op 3 september met haar nieuwe programmering.

Noot voor de redactie,