Kamer van Koophandel

Bijeenkomst: Ondernemen iets voor u?

donderdag 25 augustus 2011

Voor wie niet wil wachten op de landelijke KvK Startersdag op 5 november, kan maandag 5 september terecht bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Dan vindt de gratis bijeenkomst "Ondernemen iets voor u?" plaats.

Deze avond is voor iedereen die met plannen rondloopt om voor zichzelf te beginnen en voor ondernemers die recent zijn gestart. De KvK geeft een presentatie over de mooie en minder mooie kanten van het ondernemerschap. Er is een informatiemarkt met stands waar medewerkers van onder meer de gemeente Eindhoven, UWV, Belastingdienst, De Wert accountants, ABN - AMRO bank en de Kamer van Koophandel klaar staan om vragen te beantwoorden. Verder delen drie lokale ondernemers hun ervaringen over het ondernemerschap: Mark Donders (Caffè Quattro), Anja Groot-Schoemaker (AllAnja) en Cor Vervoort (Drukkerij De Markies).

"Ondernemen iets voor u?" vindt plaats op maandag 5 september vanaf 18.45 uur in het kantoor van KvK Brabant, gebouw Kennispoort, John F. Kennedylaan 2, Eindhoven. Deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden via www.kvk.nl/ietsvooru.

Bron: KvK Brabant