Innovatieve digitale media en broadcasting technologiebedrijven uit Ontario, Canada, nemen deel aan IBC in Amsterdam

Persbericht van PR Newswire

AMSTERDAM, September 5, 2011 /PRNewswire/ --

Acht innovatieve bedrijven op het gebied van digitale media en broadcasting technologie uit Ontario, Canada, nemen deel aan de IBC beurs en het PICNIC festival met als doel zakelijke en technologische samenwerkingsverbanden op te zetten. De vertegenwoordigers zullen deelnemen aan business-to-business bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en productseminars.

Enkele deelnemende bedrijven uit Ontario hebben aangekondigd nieuwe producten te lanceren tijdens de IBC.

- Filemobile, Inc. , een ontwikkelaar van interactieve online software, introduceert belangrijke uitbreidingen van zijn softwaremodule voor burgerjournalistiek. Met Media Factory 3.0 kunnen mediabedrijven User-Generated nieuwsberichten snel uitzenden of op hun websites publiceren. (Volledige release in EN of NL )

- Giant Step Inc . heeft de lancering van zijn ComicReply platform voor digitale marketing aangekondigd. De lancering van het platform staat gepland voor februari 2012. ComicReply stelt adverteerders en contentontwikkelaars in staat om nieuwe producten onder de aandacht te brengen via User Generated Content (UGC) wedstrijden. Het is het eerste UGC wedstrijdplatform in zijn soort dat volledig is geïntegreerd met web, Facebook en mobiele apparatuur. (Volledige release in EN

of NL )

- ViXS Systems Inc . heeft aangekondigd dat het als eerste halfgeleiderleverancier de CryptoFirewall(TM) security core van Cryptography Research, een onderdeel van Rambus, heeft geïntegreerd op zijn SypherMedia International (SMI) Kernel security code. CryptoFirewall(TM) en SMI Technology zullen worden gedemonstreerd op de XC4210 Soc in de ViXS Suite tijdens de IBC. (Volledige release in EN of NL )

- SeaWell Networks, Inc., een leverancier van producten voor videodistributie via internet, meldt de beschikbaarheid en integratie van hun nieuwste product, Spectrum(TM). Spectrum(TM) is een binnen een sessie geïntegreerde, adaptive bitrate (ABR) beheeroplossing die content optimaliseert en het genereren van nieuwe inkomstenstromen mogelijk maakt. (Volledige release in EN of NL )

- Arctic Palm 's bekroonde Center Stage Live software is door enkele van de grootste omroeporganisaties van Canada (CBC Radio, Sirius Canada, Astral, Bell Media, Rogers Communications en Corus Entertainment) gekozen tot voorkeurssoftware voor alle data casting diensten van hun radio-omroepen. (Volledige release in EN of NL )

Andere deelnemende bedrijven uit Ontario zijn Animated Media Inc ., Home Jinni Inc [http://homejinni.com ], en Kidobi /Henning Software Solutions .

Ontario is Canada's belangrijkste centrum voor innovatie op het gebied van informatie en communicatietechnologie (ICT). De 16.000 ICT-bedrijven in Ontario zijn verantwoordelijk voor de helft van de jaarlijkse ICT-inkomsten van Canada (de totale inkomsten bedragen $150 miljard). Ontario's ICT industrie wordt wereldwijd erkend om haar expertise in elke sector, waaronder digitale media, software en systemen, wireless en telecommunicatie , micro-elektronica, fotonica en groene IT.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Christine Fröhler
Communication Consultants GmbH Engel & Heinz
Jurastrasse 8 - 70565 Stuttgart
Tel. +49(711)97893-37 - Mobiel +49(162)29789-37 - Fax +49(711)97893-44 Froehler@postamt.cc

Ontario Ministry of Economic Development and Trade

CONTACT: .