DAF Trucks Peter van Kessel benoemd tot PR Manager DAF Trucks N.V.

Per 1 september is Peter van Kessel (34) bij DAF Trucks N.V. in dienst getreden als Manager Public Relations. In deze functie richt hij zich op de internationale pers- en mediarelaties van DAF Trucks N.V., een PACCAR onderneming.

Peter van Kessel heeft ruime ervaring in de public relations en was hiervoor vijf jaar werkzaam voor het communicatieadviesbureau Bex*communicatie. Hier was hij verantwoordelijk voor de positionering en pers- en mediarelaties van diverse organisaties uit de automotive, financiële dienstverlening en industrie. Van Kessel ondersteunt al ruim tien jaar organisaties in het externe communicatiebeleid.

In zijn functie als Manager Public Relations rapporteert Peter van Kessel aan Rob Appels, Directeur Corporate Communications van DAF Trucks N.V.

DAF Trucks N.V. is een dochteronderneming van het Amerikaanse PACCAR Inc, een van de grootste producenten van zware trucks in de wereld - is een toonaangevende producent van lichte, middelzware en zware trucks met in de EU een marktaandeel van 15,2% in de klasse boven 15 ton. DAF produceert een compleet programma trekkers en bakwagens, met het juiste voertuig voor elke transporttoepassing. Daarnaast is DAF toonaangevend op het gebied van de diensten áchter het product: Multi Support Reparatie- en Onderhoudscontracten, financiële diensten van PACCAR Financial en een eersteklas onderdelenvoorziening. Bovendien ontwikkelt en produceert DAF componenten als assen en motoren voor met name van bus- en touringcarproducenten over de gehele wereld. DAF Trucks N.V. heeft fabrieken in Eindhoven en in het Belgische Westerlo en meer dan 1.000 dealers en servicepunten in Europa.

Eindhoven, 5 september 2011