Ingezonden persbericht


Op 5 september a.s. verschijnt bij uitgeverij Tirion Sport van

Esther Waij
WaYoga - het beste uit sport en yoga verenigd

Het moderne yogamodel voor een stressvrij, energiek, gelukkig en gezond leven.

WaYoga is het efficiënte, eigentijdse yogamodel waar je thuis in je eigen veilige omgeving optimaal van kunt profiteren en zelfs direct resultaat van kunt ervaren. Het bevat aangename en heldere work-outs waardoor lichaam & geest ontspannen, getraind worden en verfraaien. Met dit nieuwe feel good programma en met de speciale aandacht voor de BBB (buik, billen en biceps) ligt voor iedereen de weg open naar een stressvrij, energiek, gelukkig en gezond leven.

WaYoga is een doeltreffend totaalpakket dat makkelijk te volgen is en op een leuke manier verslavend. Het rijk geïllustreerde boek vertelt helder en duidelijk over de oefeningen, bevat trainingschema's voor elk niveau, extra stretchoefeningen en praktische afslankadviezen. Daarnaast komen meditatie, positief denken, bewustwording van jezelf, uitstraling en zelfvertrouwen uitgebreid aan de orde.

Op de bijgevoegde hiervoor speciaal geproduceerde en Nederlands gesproken DVD van totaal ca. 90 min. staan drie volledige, prettige en effectieve work-outs van elk een halfuurtje, waarmee iedereen makkelijk thuis aan de slag kan, steeds wanneer het jezelf uitkomt.

Esther Waij is van oorsprong dansdocente, presentatrice, actrice (Baantjer, Sam Sam, Medisch Centrum West, etc.). Tevens schrijft ze film- en tv-scenario's (o.m. Zoop, Baantjer, Costa!) en verschenen recentelijk ook romans (zoals Inez & Zo) van haar hand. Met deze professionele achtergrond en haar kennis van life-coaching ontwikkelde zij het concept voor deze nieuwe 'way of yoga'.

Esther Waij is beschikbaar voor interviews!

WaYogavp

Esther Waij, Wayoga, Tirion Sport, paperback incl. DVD, ISBN 9789043914048, ¤ 19,95 >