Ingezonden persbericht


MELK & HONING SPECIAL MET MARIANNE THIEME
Melk & Honing Special, maandag 5 september om 19.25 uur op Nederland 2

In een speciale uitzending van Melk & Honing gaat presentatrice Marion Lutke aan tafel met onder meer Dolf Jansen en Marianne Thieme. Deze extra uitzending staat volledig in het teken van de vleesindustrie. Is het echt noodzakelijk dagelijks een stuk vlees te eten? En welk effect heeft de vleesindustrie op lange termijn? Terwijl Dolf en Marianne uitleggen waarom zij het zo belangrijk vinden dat mensen minder vlees gaan eten, maakt topkok Albert Kooy een aantal lekkere en duurzame gerechten klaar. Kijk voor meer informatie op eo.nl/melkenhoning.

Een pure en duurzame levensstijl, waar is dat eigenlijk voor nodig? En: hoe doe je dat, duurzaam leven? In het kookprogramma Melk & Honing ontvangt presentatrice Marion Lutke diverse BN'ers in een boerderij midden in de natuur. Zij spreekt daar met hen over hoe duurzaam zij leven, en over hun kijk op een milieubewuste levenshouding. Ondertussen maakt meesterkok Albert Kooy een maaltijd klaar aan de hand van streek- en seizoensproducten. Zijn gerechten bewijzen dat duurzame gerechten ook erg lekker kunnen zijn.

Bij Melk & Honing is een digitaal receptenboekje ontwikkeld met daarin alle gerechten die kok Albert gemaakt heeft voor de gasten tijdens het programma. Daarnaast staan er in het kookboek onder meer een interview met Dolf, en tips en uitstapjes die in het teken staan van duurzaam leven. Het boekje is gratis te bestellen op eo.nl/melkenhoning.

Melk & Honing Special, maandag 5 september om 19.25 uur op Nederland 2


---

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht