Qurius NV

erp food voedingsmiddelenindustrie microsoft dynamics nav mkb nav qfood q-food

Ad van Geloven - Mora - kiest voor ERP-food oplossing van Qurius

Q-Food op basis van Microsoft Dynamics NAV 2009

Zaltbommel, 5 september 2011 - Ad van Geloven B.V. is een ontwikkelaar en producent van A-merk en private label diepvriessnacks en maaltijdcomponenten voor de Europese winkel- en grootverbruiksector. Enkele merken van Ad van Geloven zijn Mora, Van Lieshout Snacks, Welten Snacks en Hebro. Om de vier productie- en verkooplocaties in Nederland en België optimaal hun markten te kunnen laten bedienen, wil de directie maximale synergie creëren. Om die reden zal de gehele procesautomatisering gecentraliseerd worden met de Qurius branche-oplossing Q-Food op basis van Microsoft Dynamics NAV 2009. Het project omvat ruim 100 gebruikers en heeft een verwachte doorlooptijd van ongeveer een jaar.

Optimale synergie

Door het inzetten van een integrale bedrijfsinformatieoplossing wil Ad van Geloven zijn bedrijfsprocessen efficiënter maken en verder centraliseren. Daarnaast wil de organisatie de verschillende productie- en verkooplocaties verder integreren; sleutelactiviteiten en -processen zoals inkoop en kwaliteitscontrole centraliseren om meer schaalvoordeel te behalen en het databeheer vereenvoudigen. Deze vergaande activiteiten zal het aantal administratieve handelingen en verscheidenheid aan activiteiten verminderen en daardoor de foutkans in de bedrijfsprocessen drastisch reduceren. Dit alles natuurlijk binnen de strenge regelgeving van de voedingsmiddelensector

Christiaan van Tilburg, CFO Ad van Geloven: "De keuze voor Qurius was duidelijk. Met een bijzonder overtuigende propositie en de juiste ervaring voor onze branche, vertrouwen wij erop dat deze oplossing ons daadwerkelijk zal helpen onze synergiedoelstellingen te realiseren. We kijken ernaar uit met Qurius dit partnership aan te gaan en nog beter te worden in het bedienen van onze klanten."

Raymond van Turnhout, Industrie Manager Food van Qurius, vult hierbij aan: "Het leveren van een IT bedrijfsoplossing is eigenlijk een resultante. Het gaat er allereerst om als team de taal van de klant te spreken en elkaar snel te begrijpen. Uiteindelijk is de oplossing het middel om de besproken functies te vertalen en te gebruiken om het onderscheidend vermogen te versterken. In de samenwerking staan de medewerkers van beide organisaties centraal."

Qurius Food oplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV 2009

Deze specifieke brancheoplossing, gebaseerd op de nieuwste technologie van Microsoft Dynamics NAV 2009 dient het gehele proces te ondersteunen, van financiële administratie tot productie, van inkoop tot verkoop, van warehouse management tot relatiemanagement en van operationele tot strategische managementinformatie. In de food sector werkt Qurius onder meer voor Bouter Cheese, Provimi Petfood, Geurts Conserven en Boomsma.

Qurius N.V.

Qurius biedt IT-oplossingen: ontwerp, architectuur, infrastructuur, implementatie en systeembeheer van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel bedienen we klanten door heel Europa, onder andere in België, Duitsland en Oostenrijk, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. In 2010 hebben we openlijk onze doelstelling uitgesproken om honderd procent duurzaam te opereren in 2014. Hiermee willen we uitgroeien tot de Europese organisatie, leidend in duurzame ICT. We werken met klanten en partners die net zo ambitieus zijn en dezelfde duurzaamheidsdoelstellingen hebben. Qurius is genoteerd aan Euronext Amsterdam sinds 1998. Voor meer informatie kijk op www.qurius.nl

Contact