Dura Vermeer

Emmeloord - 05 september 2011

Betaal je huis pas bij oplevering!

Een unieke actie van Dura Vermeer Bouw Hengelo voor haar project `Buitengewoon' in de wijk Emmelhage in Emmeloord. En alweer een buitengewoon goed argument voor de klant om in deze tijd een nieuwbouwhuis aan te kopen.

Naast de zekerheid, dat het nieuwe huis op korte termijn wordt gebouwd (kopen = bouwen), biedt deze actie ook extra financiële zekerheid.

Naast een zeer scherpe prijs vanaf EUR 234.000,- VON biedt Dura Vermeer Bouw Hengelo nu ook de mogelijkheid om het nieuwe huis pas bij oplevering te betalen. Dit buitengewone concept biedt extra zekerheid, waardoor de koper:

- geen dubbele woonlasten tijdens de aanbouw van het nieuwe huis heeft;
- royaal de tijd heeft om het huidige huis te verkopen;
- uiteindelijk lagere maandlasten na oplevering van het nieuwe huis heeft.

Waarom lagere woonlasten?
Gedurende de bouw van een nieuw huis dient de koper dit huis tijdens de bouw in termijnen te betalen. Hiervoor leent de koper geld via een hypotheek, waarover direct rente betaalt moet worden. Deze rente is opgenomen in het totaalbedrag van de hypotheek. Bij `Buitengewoon' betaalt de koper het nieuwe huis pas bij oplevering, waardoor men minder rente betaald en daardoor een lagere maandlasten heeft.

Het project `Buitengewoon' in Emmelhage Emmeloord blinkt uit in betaalbare kwaliteit. De royale vrijstaande tweekappers worden gebouwd op ruime kavels en zijn gelegen aan een rustige straat met aan weerszijden bomen. Deze stijlvolle woningen zijn opgetrokken uit een fraaie, genuanceerde steen, die per blok kan verschillen. Hierdoor ontstaat een gevarieerd beeld. In de architectuur zijn klassieke elementen toegepast, zoals ruime dakoverstekken en groene hagen, die doen denken aan de gewilde jaren dertig architectuur. Daarnaast zijn de woningen zeer ruim van opzet door een brede beukmaat en het toepassen van steile kappen. Extra variëteit in het gevelbeeld ontstaat door verschillende kapvormen en het toepassen van erkers.
---