Gemeente Dongen

Burgemeester verrast Arm-in-Arm

Publicatiedatum: 5-9-2011

Burgemeester Dirven overhandigde op 31 augustus 50 Efteling-kaarten en 20 kaartjes voor een toneelspel aan de heer Christ Timmermans van de werkgroep Arm-in-Arm.

Arm-in-Arm ontvangt vrijkaartjes Eerder dit jaar bij de officiële opening van de nieuwe attractie Raveleijn, ontving de burgemeester van de Efteling-directie 100 vrijkaarten. Onlangs verraste het college reeds Gehandicaptenvereniging Oriëntatie met 50 vrijkaarten. De 20 kaarten voor toneelspel De Notenboom zijn geschonken door ZLTO afdeling Dongen Loon op Zand.

Financieel moeilijk
Het college van de gemeente Dongen vond dat de kaarten terecht moesten komen bij mensen die écht behoefte hebben aan een gratis entreebewijs. Ouders met kinderen die anders niet in de gelegenheid zouden zijn om dit uitstapje te maken. Het was dan ook een logische keus om de kaarten aan de werkgroep Arm-in-Arm te overhandigen. Deze werkgroep zet zich in voor Dongenaren die het financieel moeilijk hebben. Extra verrassing
De burgemeester had nog een extra verrassing in petto. De Efteling-gangers krijgen van de gemeente allemaal een lunchpakket mee en ook voor gratis vervoer is gezorgd. ,,Dat heb ik afgesproken met een groep maatschappelijk betrokken Dongenaren die zich de Twaalf Apostelen noemen, aldus de burgemeester.

Gulle gevers bedankt
,,Gulle gevers van kaarten en vervoer heel hartelijk bedankt! Jullie doen hiermee 70 grote en kleine Dongenaren die een financieel steuntje en een leuk uitstapje prima kunnen gebruiken, een enorm groot plezier, aldus de burgemeester.