Webshop4ondernemers.nl nieuw concept voor webwinkeliers

Persbericht van Webshop4Ondernemers

Jonge ondernemer introduceert Webshop4ondernemers.nl: een uniek concept voor webwinkeliers

AMSTERDAM, 20110905 --
Ook in 2011 blijft het aantal webshops explosief groeien. Hoe onderscheid je je op het dichtbevolkte internet met een professionele eigen webshop? Webshop4ondernemers.nl zet de trend met zeer betaalbare ready to go webshops voor ambitieuze startende ondernemers en bedrijven. Het is een uniek concept van de jonge Amsterdamse ondernemer Joen Cheng (23), die eerder haar naam vestigde met het veelgeprezen Pink London Label (www.pinklondonstore.com).

In 2010 schreven 6.600 nieuwe webwinkeliers zich in bij de Kamer van Koophandel. Daarmee zijn webshops na organisatieadviesbureaus onder startende ondernemers het populairst. Webshop4ondernemers.nl is hét startpunt voor webwinkeliers die zich met een interactieve webshop willen onderscheiden van de duizenden webshops met een standaard lay-out. Ook op internet staat een eigen identiteit aan de basis van commercieel succes.

Sterke online brand identity

Initiatiefnemer Joen Cheng van Webshop4ondernemers.nl ontdekte de meerwaarde van een professionele webshop op maat toen zij zelf producten verkocht via een standaardwebshop. "De mogelijkheden die deze webshop bood, waren te beperkt. Een eigen huisstijl ontbrak. Dan is het heel lastig om te bouwen aan een sterke online brand identity. Herkenbaarheid is voor iedere ondernemer een must om zich te kunnen onderscheiden van zijn concurrenten."

Webshop4ondernemers.nl biedt webwinkeliers die mogelijkheid. Van design tot hosting, het in Amsterdam gevestigde webdesignbedrijf neemt zijn klanten het werk uit handen. En dat tegen een zeer voordelig tarief. Cheng: "Professionele designers maken en testen alle designs die ten grondslag liggen aan de gecustomizede webshops. Elke webshop is geoptimaliseerd voor zoekmachines en dankzij een gebruiksvriendelijk content management systeem eenvoudig te beheren. Webwinkeliers kunnen er direct mee van start gaan. Betalen ze daarvoor bij veel webdesignbedrijven de hoofdprijs, bij Webshop4ondernemers.nl blijft hun investering binnen de perken."

Links:
http://www.webshop4ondernemers.nl



Razende Robot Reporter