Fonds Gehandicaptensport verwelkomt BDO als 1% FairShare(R) partner

Persbericht van BDO Holding BV

BDO Accountants & Adviseurs treedt toe als nieuwe 1% FairShare(R) partner van Fonds Gehandicaptensport. Op hockeyvereniging MHC Fletiomare in Utrecht nam bestuurslid Frank van den Wall Bake van Fonds Gehandicaptensport symbolisch een eerste scheidsrechtershirt in ontvangst. Het sponsorschap van BDO richt zich namelijk op het verder ontwikkelen van de arbitrage binnen diverse gehandicaptensporten waaronder rolstoelhockey.

Waardevolle partner
Van den Wall Bake is zeer verheugd dat hij BDO als 1% FairShare partner(R) mag verwelkomen. "Er zijn in Nederland vijf miljoen geregistreerde sporters; één procent daarvan is gehandicapt. Uiteindelijk doel is om iedereen met een handicap overal te kunnen laten sporten. We zijn blij dat we in BDO een waardevolle partner hebben gevonden die het belang van het bevorderen van de gehandicaptensport inziet."

Voor BDO bood het partnerschap een passende aanvulling op de al bestaande sportsponsoringportefeuille. Gerrit den Hartog: "De top- en breedtesport waren door de sponsoring van respectievelijk Ajax en de KNHB al vertegenwoordigd. Met dit partnerschap geeft BDO verdere invulling aan zijn maatschappelijke betrokkenheid en de ambitie om het sportklimaat in Nederland in brede zin te verbeteren."

De zaterdagmiddag in Utrecht was extra feestelijk omdat het G-team van Fletiomare sinds die dag ook op lokale sponsoring door BDO Utrecht kan rekenen. Trots presenteerde het G-team de gesponsorde trainingoutfits voor het nieuwe seizoen.

Over 1% FairShare(R)
Om de achterstandspositie van de gehandicaptensport in Nederland te verbeteren heeft Fonds Gehandicaptensport het 1% FairShare(R) initiatief genomen. Met deze regeling wordt het bedrijfsleven gevraagd om 1% bovenop hun totale sportsponsoring budget te investeren in de gehandicaptensport. Immers, 1% van sportend Nederland is gehandicapt.

Links:
http://www.fondsgehandicaptensport.nl



Razende Robot Reporter