Politie Midden- en West Brabant

Recalcitrante dronken snorfietser aangehouden in Tilburg

Tilburg , 05-09-2011 o De politie heeft zondagavond (4 september) omstreeks 23.00 uur op de Abel Tasmanstraat een dronken snorfietser aangehouden. De man weigerde zijn identiteit bekend te maken. Ook verleende hij geen medewerking aan de ademanalyse.

Een getuige attendeerde de agenten op een dronken snorfietser die over de Veemarktstraat reed in de richting van de Heuvelring. De agenten zagen de snorfietser rijden, achterop zat een vrouw. De dienders zagen dat de bestuurder flink slingerde, op het Piusplein negeerde hij een rood verkeerslicht. Hierop werd hij aan de kant gezet. Toen de agenten hem naar zijn rijbewijs vroegen, zei hij dat dit allemaal flauwekul was. Bij een eerste blaastest blies hij 840 ugl. Vervolgens begon hij de dienders te beledigen. Ook nam hij een dreigende houding aan. Hierop is hij met enige dwang en geboeid in de bus geplaatst. De bijrijdster liep te voet met de snorscooter naar huis. Op het bureau weigerde hij zijn naam te geven. Ook verleende hij geen medewerking aan de
ademanalyse. De recalcitrante man is daarop ingesloten. Vanmorgen maakte hij zijn identiteit bekend. Het gaat om een 43-jarige Tilburger, zijn rijbewijs is zeven jaar geleden ingenomen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 05-09-2011 13:38 | © Regio Midden en West Brabant |