Gemeente Zeist

MVO-prijs

Er valt wat te kiezen bij de Zeister MVO-prijs

De zes genomineerde bedrijven uit Zeist die met elkaar `strijden' om de Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) prijs Zeist 2011 zijn bekend. Het gaat om:

Logo mvo prijs

Brand Builders Origin

Computer Troubleshooters Nederland

Kinderopvang de Geheime Tuin B.V.

Mens-Zeist Totaalonderhoud

Rozemarijn

Stichting Kringloopcentrum `De Wegwijzer'

Door een stem uit te brengen op een van deze ondernemingen toon je waardering voor initiatieven van de bedrijven die niet alleen winst willen maken voor hun eigen onderneming, maar ook voor samenleving en milieu. Klik hier voor een korte introductie van de ondernemingen.

De drie bedrijven die de meeste stemmen krijgen, gaan door naar de finale. De winnaar van de MVO-prijs wordt door een vakjury bepaald en op 9 november 2011 bekendgemaakt. U kunt tot 10 oktober uw stem uitbrengen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor veel Midden- en Klein bedrijven al iets bekends. Zij doen het vaak al uit zichzelf. De MVO-prijs beloont ondernemers die een voortrekkersrol willen spelen. De winnaar ontvangt de MVO Award. De gemeente Zeist geeft graag erkenning en waardering voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en juicht deze prijs van harte toe.

Klik hier en ga naar de MVO-site om uw stem uit te brengen.

Zie het origineel