Alle folders op internet

Persbericht van PostNL

Gemakkelijk zoeken in folders naar aanbiedingen in jouw woonplaats

Den Haag, 5 september 2011 - Op zoek naar een specifieke aanbieding? Tandpasta, speelgoed of sportschoenen? Folders zijn nu ook online te bekijken op Folders.nl. Dit is een uitbreiding op de folders in je brievenbus. Met de zoekfunctie kun je op product zoeken, bijvoorbeeld naar kinderkleding. Als resultaat krijg je gelijk alle aanbiedingen vanuit de verschillende folders met kinderkleding in beeld. Dit is een gezamenlijk initiatief van PostNL en Netwerk VSP.

Folders.nl biedt de bezoeker een breed aanbod van folders, van de Gamma-folder tot de Kruidvat- en V&D-folder. Bladeren door de folders werkt gemakkelijk en de bezoeker kan met behulp van een postcode filter zoeken naar folders en winkels in de eigen woonplaats of regio.

Een andere mogelijkheid is het aanmaken van een online folderpakket met alleen je eigen favoriete folders. Bijvoorbeeld een profiel met folders van alle speelgoedzaken in de buurt om cadeau aanbiedingen voor feesten en verjaardagen in de gaten te houden. Als de folder in beeld komt kan direct worden doorgeklikt naar winkelinformatie, zodat je ziet of de winkel in de buurt bijvoorbeeld ook open is op zondag. Met Folders.nl vind je altijd de beste aanbieding in de buurt en heb je gelijk alle informatie van openingstijden en locatie bij de hand.

De lijst van favoriete folders kan via Facebook, Hyves en Twitter worden gedeeld met vrienden. Alle folders zijn ook op de iPad leesbaar. Later dit jaar volgt ook een applicatie voor iPhone, RIM en Android smartphones.

Over PostNL
PostNL verwerkt op jaarbasis zo'n 8,8 miljard geadresseerde poststukken (waarvan 100 miljoen pakketten) met meer dan 88 miljoen bestemmingen in Benelux, Duitsland, Groot-Brittannië en Italië. PostNL is in de eerste plaats actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce. Daarnaast biedt de onderneming ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfillment. PostNL heeft in totaal zo'n 77.000 mensen in dienst. In 2010 bedroeg de omzet van PostNL bijna 4,3 miljard euro.

Over Netwerk VSP
Netwerk VSP bezorgt jaarlijks - naast geadresseerde post - ruim 6 miljard huis-aan-huis folders in Nederland. Het bedrijf is marktleider in de verspreiding van huis-aan-huis folders. Netwerk VSP adviseert haar klanten hoe zij huis-aan-huis communicatie zo effectief mogelijk kunnen inzetten en biedt diverse daarmee samenhangende data- en online diensten. Netwerk VSP is een volle dochter van PostNL en heeft ruim 650 vaste medewerkers in dienst. Daarnaast biedt Netwerk VSP werk aan zo'n 22.000 folderbezorgers en 5.000 postbezorgers.

*

Links:
http://www.postnl.com



Razende Robot Reporter