Gemeente Noordenveld

Kemkers tijdelijke vervanger van Jacob Dam

Oud- wethouder Jan Kemkers tijdelijke vervanger van Jacob Dam

Gepubliceerd op: 05 september 2011

Omdat wethouder Jacob Dam in ieder geval tot november niet aan het werk mag, heeft zijn partij - Gemeentebelangen - een vervanger gezocht. Die is gevonden in de persoon van oud-wethouder Jan Kemkers.

Woensdagavond wordt het voorstel om wethouder Dam te vervangen ter besluitvorming voorgelegd aan de Gemeenteraad. Bij een positief besluit door de Gemeenteraad zal Jan Kemkers op donderdag 8 september beginnen met zijn vervangingswerkzaamheden.

Wim Stroetinga fractievoorzitter van gemeentebelangen:"Gemeentebelangen maar ook het College vinden het noodzakelijk dat de werkzaamheden van Jacob moeten doorgaan. Met de vervanging van Jacob Dam hebben wij gewacht totdat de vakanties voorbij waren. Gemeentebelangen wilde eerst duidelijkheid over de gezondheidstoestand van Jacob en dat ziet er nu positief uit. Daarnaast wilden we ook de voltallige fractie betrekken bij de tijdelijke invulling. Wij zijn dan ook blij dat we snel een vervanger hebben kunnen vinden en Jan Kemkers bereid hebben gevonden deze taak tijdelijk op zich te nemen. Jan Kemkers is 8 jaar wethouder geweest een heeft aangegeven tot het einde van 2011 de taken van Jacob over te willen nemen."