Politie Midden- en West Brabant

Straatrovers stelen snorfiets in Tilburg

Tilburg , 05-09-2011 o Een 35-jarige Tilburgse is vanmorgen (5 september) omstreeks 06.00 uur in een brandgang achter de Haydnstraat beroofd van haar snorfiets ( Baotian)

Het slachtoffer zag aan het eind van de brandgang twee mannen tegen een garage staan. Een van de mannen droeg een zwarte capuchon over het hoofd. Ze schrok daar erg van. Ze zag dat een van die kerels haar achterna rende. Ze werd zo bang dat ze haar scooter op de grond gooide en wegrende. Haar vriend die haar hoorde schreeuwen, zag nog net dat die twee straatrovers op de scooter wegreden in de richting van de Stokhasseltlaan. Het zou gaan om twee negroïde mannen, beiden circa 30 jaar oud.

De politie onderzoekt of er verband is tussen de straatroof en een andere melding. Vanmorgen rond 05.30 uur zag een vrouw toen ze een parkeerplaats van een flat aan de Mozartlaan afreed twee mannen staan. Een van die mannen sprong voor haar auto en gebaarde dat ze moest stoppen. Vervolgens probeerde die man een van de portieren te openen, dat lukte niet omdat de bestuurster de portieren op slot gedaan had.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 05-09-2011 16:48 | © Regio Midden en West Brabant |