Ingezonden persbericht



- persbericht -
()

()

SITCOM KINDSTERREN OOK VOLWASSEN SUCCESVOL
Nieuwe sitcom Melissa & Joey vanaf 5 september bij Comedy Central

Amsterdam, 26 augustus 2011
Toverstaf aan de wilgen en weelderige haarbos weg. De tienersterren uit Sabrina en Blossom zijn duidelijk volwassen geworden. In de nieuwe Comedy Central sitcom Melissa en Joey komen de jaren '90 sitcom favorieten Melissa Joan Hart (Sabrina, Clarissa Explains It All) en Blossom's Joey Lawrence samen. Kort samen gevat: Whoa! Hart speelt de tante die tijdelijk op de kinderen van haar zus moet passen en wiens karakter te beschrijven is aan de hand van haar keuze in schoenen: "Deze zeggen intelligent, onafhankelijk, zonnige politieke toekomst; deze zeggen, 'Former Bad girl - ze is weer terug!'" Lawrence is de 'Manny' die de chaos beperkt en Hart in het gareel probeert te houden. In Amerika is de serie goed ontvangen en een derde seizoen is inmiddels besteld. Melissa & Joey is vanaf 5 september te zien om 22.10 uur bij Comedy Central.

Melissa & Joey
Melissa & Joey gaat over Mel Burke, een voormalig feestbeest uit een goed milieu die nu in de locale politiek zit. Maar als haar zus in de gevangenis belandt voor fraude en haar vriend op de vlucht slaat voor de wet, krijgt Mel de kids in haar schoot geworpen. Terwijl Mel probeert het huis en de puberende familieleden op orde te houden, lijkt op haar werk ook niet alles over rozen te gaan. En alsof dat nog niet genoeg is, staat Joe Lando (Lawrence), een voormalig zakenman, op de stoep op zoek naar Mel's verdwenen zwager. Joe moet namelijk door de zwendel van hem tegenwoordig op een houtje bijten. Mel is opzoek naar een nanny en de werkeloze Joey biedt zich aan als Manny.

Vanaf 5 september, elke maandag t/m donderdag om 22.10 uur


- EINDE BERICHT -
Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.



Ingezonden persbericht