Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

29 augustus 2011

'NOORD-HOLLANDS DIEP' NIEUW TV-MAGAZINE BIJ RTV N-H

Wat houdt de Noord-Hollanders bezig? Het antwoord op die vraag is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 17:15 uur te zien bij RTV Noord-Holland in het nieuwe tv-programma 'Noord-Hollands Diep'. Een informatief magazine dat dieper ingaat op de actualiteit van de dag. In twintig minuten is de kijker weer helemaal bijgepraat en op de hoogte van de achtergronden van het nieuws én meer.

'Noord-Hollands Diep' komt op werkdagen direct na het 'NH Nieuws'. Daar waar 'NH Nieuws' in de vertrouwde bulletins de belangrijkste gebeurtenissen uit de provincie en het sportnieuws brengt, gaat 'Noord-Hollands Diep' dieper in op de zaken die op die dag spelen. Gasten en deskundigen uit de actualiteit schuiven aan in de studio met hun verhaal of deskundig commentaar.

'Noord-Hollands Diep' trekt ook de provincie in om vast te leggen welke onderwerpen de Noord-Hollanders die dag bezig houden. Naast al het serieuze en minder serieuze nieuws is er iedere dag een reportage van de makers van 'Van Zuks Dus', die de verhalen van gewone mensen en andere vreemde wezens vastleggen.

Noord-Hollands Diep wordt afwisselend gepresenteerd door Aart van Eldik, Roos Abelman en Floris Roubos. Aart van Eldik: "Met 'Noord-Hollands Diep' willen we de Noord-Hollanders nog beter op de hoogte brengen van alles wat er in onze provincie speelt. Een actueel en scherp programma dat de kijker in een vlot tempo informeert over het nieuws van de dag. Kritisch waar het moet, losjes waar het kan. Ik kijk er zeer naar uit Noord-Hollands Diep te presenteren!"

Meer informatie over het programma is te vinden op de website.

'Noord-Hollands Diep':

Vanaf maandag 5 september 2011, elke werkdag om 17:15 uur bij RTV Noord-Holland


---

Noot voor de redactie (